РИГАТОНИ АРАБИАТА

РИГАТОНИ АРАБИАТА

Продукти: Магданоз / Макарони Ал Торкио / Пармезан Oro Del Maso / Сос за паста Арабиата

Тегло: 0.300 гр.

Промо -15.00 %

  • 5.99 лв. 5.09 лв.
Добавки
  •   (2.89 лв., 50 гр.)
  •   (1.99 лв., 50 гр.)
  •   (0.99 лв., 20 гр.)