ТАЛИАТЕЛИ БОЛОНЕЗЕ

ТАЛИАТЕЛИ БОЛОНЕЗЕ

Продукти: Магданоз / Пармезан Oro Del Maso / Сос за паста Болонезе / Пресни талиатели

Тегло: 0.300 гр.

Промо -15.00 %

  • 7.99 лв. 6.79 лв.
Добавки
  •   (1.99 лв., 50 гр.)
  •   (0.99 лв., 20 гр.)