ПИЦА КЛАСИК НАПОЛИ

ПИЦА КЛАСИК НАПОЛИ

Продукти: Моцарела / Пармезан / Риган / Свински наденички / Сметана / Чушка червена / Карамелизиран лук

Тегло: 0.540 гр.

Промо Ново -15.00 %

  • 9.90 лв. 8.42 лв.
Добавки
  •   (3.89 лв., 125 гр.)
  •   (0.99 лв., 20 гр.)
  •   (2.89 лв., 50 гр.)
Сосове
  •   (0.99 лв., 50 гр.)
  •   (0.99 лв., 50 гр.)
  •   (0.99 лв., 50 гр.)
  •   (0.99 лв., 50 мл.)