ХРУПКАВИ ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА

ХРУПКАВИ ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА

Продукти: ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА / СЛАДКО КИСЕЛ СОС

Тегло: 0.180 гр.

Ново

  • 7.90 лв.
Сосове
  •   (1.29 лв., 50 гр.)
  •   (1.29 лв., 50 гр.)
  •   (1.29 лв., 50 гр.)