РИГАТОНИ АРАБИАТА

РИГАТОНИ АРАБИАТА

Люто 1

Продукти: Магданоз / Макарони Ал Торкио / Пармезан Oro Del Maso / Сос за паста Арабиата

Тегло: 0.300 гр.


  • 6.99 лв.
Добавки
  •   (2.89 лв., 50 гр.)
  •   (1.99 лв., 50 гр.)
  •   (1.29 лв., 20 гр.)