НЬОКИ ФИОРЕНТИНА

НЬОКИ ФИОРЕНТИНА

Продукти: Краве масло / Пармезан Oro Del Maso / Маслен сос / Бургер телешки / Картофени ньоки

Тегло: 0.000 гр.

Ново

  • 10.99 лв.
Добавки
  •   (1.49 лв., 50 гр.)
  •   (3.89 лв., 125 гр.)
  •   (1.29 лв., 20 гр.)
Сосове
  •   (1.29 лв., 50 гр.)
  •   (1.29 лв., 50 гр.)
  •   (1.29 лв., 50 мл.)