ТАЛИАТЕЛИ БОЛОНЕЗЕ

ТАЛИАТЕЛИ БОЛОНЕЗЕ

Продукти: Магданоз / Пармезан Oro Del Maso / Сос за паста Болонезе / Пресни талиатели

Тегло: 0.300 гр.


  • 8.99 лв.
Добавки
  •   (1.99 лв., 50 гр.)
  •   (1.29 лв., 20 гр.)