ПРОМОЦИИ

Промо Ново
Комбо Пилешко филе на супер цени 1
Комбо Пилешко филе

Пилешко филе с гарнитура, Каноли, Вода 0,500 мл, Салата Фреска

12.49 лв.

Поръчай сега
Промо
Комбо Свинско филе на супер цени 2
Комбо Свинско филе

Каноли, Вода 0,500 мл, Свинско филе с гарнитура, Салата Вита

13.49 лв.

Поръчай сега
Промо
Комбо Талиатели  болонезе на супер цени 3
Комбо Талиатели болонезе

Каноли, Вода 0,500 мл, Талиателе Болонезе, Салата Тре П

12.58 лв.

Поръчай сега
Промо
Комбо Талиатели с Манатаратки на супер цени 4
Комбо Талиатели с Манатаратки

Каноли, Вода 0,500 мл, Талиатели с Манатарки, Салата Тоно

12.58 лв.

Поръчай сега
Промо
Комбо пица ала романа Пепероне на супер цени 5
Комбо пица ала романа Пепероне

Каноли, Вода 0,500 мл, Гръцка салата, Пица ала романа Пепероне

13.59 лв.

Поръчай сега
Промо
Комбо Пица ала романа Стракино и Чери домати на супер цени 6
Комбо Пица ала романа Стракино и Чери домати

Каноли, Вода 0,500 мл, Салата Тоно, Пица класик Стракино и Чери домати

14.49 лв.

Поръчай сега

Бърза доставка


Насладете се на безплатна и бърза доставка